Menu
Your Cart

Доставка

Общи условия за покупко-продажби през електронния магазин acpower.eu

Тази общи условия уреждат начина, по който ще се извършва покупко-продажба през електронния магазин acpower.eu, който е собственост acpower.eu. Те договор между acpower.eu от една страна и Потребителя от друга. С поръчката на продукти от acpower.eu Потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия. Те са задължителни за всички потребители.

1. Общи положения
acpower.eu е търговско дружество регистрирано в Агенцията по вписванията с ЕИК: , ------ гр. София е собственик на интернет страницата 
acpower.eu, която представлява магазин за електронна търговия за продажбата на битови ключарски и авто продукти.

При регистрация в сайта acpower.eu Потребителят се съгласява доброволно да предостави своя лична информация, необходима за извършване на покупко-продажба на стоки от електронния магазин. acpower.eu гарантира, че няма да предоставя тези данни на трети лица, с изключение на случаите, предвидени в Закона за защита на личните данни.


2. Информация за публикуваните стоки

Всички стоки, публикувани на сайта, са посочени с цена в български лев и ДДС. 
acpower.eu не носи отговорност, ако информацията, публикувана от производителите на стоките относно техническите им характеристики, е невярна. acpower.eu си запазва правото без предупреждение и по всяко време да прави промени в публикуваните материали, софтуера, услугите и продуктите. Сайтът acpower.eu не носи отговорност, ако публикуваната информация не е актуална или някои от публикуваните продукти не са налични в момента. За актуална информация за наличните продукти винаги можете да се свързвате с представители на acpower.eu на посочените в сайта телефони.


3. Покупко-продажба на стоки чрез сайта 
acpower.eu
Всеки Потребител има правото да купи стока от сайта 
acpower.eu на посочената в него цена. За по-лесна и по-удобна идентификация, Потребителят може да се регистрира в сайта като попълни контактна форма за регистрация. Така ще получи бърз и лесен достъп до всички продукти, които е закупил.


4. Доставка на стоки
Всяка поръчана стока от сайта ще бъде доставена до посочено от Потребителя населено място в България. Поръчки, направени до 16 часа, се обработват същия ден, а след 16 часа - на следващия ден. За всички поръчки над  лв. доставката до адреса на клиента на територията на страната е безплатна. При поръчки на стойност до  200лв. цената на доставката се определя според теглото и разстоянието, което ще измине. Доставката се извършва до 48 часа след потвърждаване на поръчката, направена от Потребителя.


5. Отказ от стока
Всеки потребител има право да се откаже от поръчаната и доставена стока в срок от 7 работни дни от датата на получаване в случай, че тя не е използвана и не е нарушена целостта на опаковката. Съгласно чл. 55 от ЗЗП 
acpower.eu може да приеме върнатата покупка единствено, ако тя е в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид. Транспортните и други разходи при връщане на стоката са за сметка на Потребителя.

Notification Module
Notification...