Menu
Your Cart

Ремонт на двигател

Монтажът и демонтажът на двигател е една сложна процедура, която изисква точност и висока компетентност.

Изключително важно е в наши дни да имате доверен автомобилен сервиз с високотехнологична техника. В авто сервиза на acpower извършваме всички видове ремонти на двигател. Нашите специалисти са добре обучени да откриват всяка грешка по автомобила ви.

Основният ремонт по двигателя включва пълното му разглабяне, измерване със съответните инструменти и техника, подмяна на износени компоненти и обратното му сглобяване с висока точност и прецизност. Основният ремонт на двигателя е необходим при дълъг пробег, прегряване на двигателя, изчерпно масло или скъсан агренажен ремък.

Първото нещо което правят нашите авто специалисти е да диагностицират двигателя и проверяват дали има повреда по двигатля. При по-старите автомобили в повечето случай се налага да се отремонтира двигателя, дори е възможно да се стигне до необхосимостта за смяна на целия двигател.


Ремонтиране на мотора на автомобила може да се наложи, когато е  прегрял двигателя или е останал без масло


Осовните услуги по двигателя са:

Както всички знаем, двигателят е най-важната част от автомобила.

Ако желаете да избегнете нежелателни щети по време на път, нашите майстори и специалисти съветват да обръщате специално вимание на вашия автомобил и е отлагате ремонтирането му.

Нашите мастори-специалисти са готови да помогнат по всяко едно време на денонощието на телефон: 0895 784 785

Notification Module
Notification...